Bliv en god, klog og levende fortæller. Forny og levendegør gamle fortællinger - eller skab nye. 

Andreas Heuck Steinicke

Andreas Heuck Steinicke underviser på Modul X.

Andreas er dramalærer med en pædagoguddannelse og kandidat i dramapædagogik fra Norge. Han underviser i Teater og i faget Eksistens & filosofi på Vestjyllands Højskole.

Andreas har altid troet, han skulle være skuespiller, men blev fascineret af, hvad teater gør ved mennesker, hvordan teater og fortællingen kan rykke folk, og hvordan teater og en god fortælling kan ændre samfundet/verden, så det blev teaterverdenen, der tog over.

Han har i Berlin arbejdet med teater og udviklingshæmmede, som bekræftede ham i, at netop teater kan røre både den, der spiller på scenen og publikum. I hans arbejde har han fokus på teatret som en udtryksform for derigennem at udnytte potentialet til at røre folk. Teater kan give følelse af medborgerskab. I tilblivelsen af teater inddrager Andreas skuespillerne, så fortællingerne mellem mennesker bruges kreativt og giver en filosofisk vinkel. Selvom indholdet skal være rørende og udtryksfuldt, er det også vigtigt for ham, at det er lækkert at se på. Teater er også visuelt.

Andreas underviser også i Eksistens & Filosofi, hvor tanken bag undervisningen er at bruge hinanden og vores historier. En samtale mellem mennesker på en undrende og spørgende måde bliver interessant og givende.

Tilmelding til Fortælle Akademiet

Fortælle Akademiets

ÅBNE SYMPOSIUM

17. – 18. maj 2019
på Vestjyllands Højskole


> TILMELDING

Støttet af